Join This Site

Friday, 20 July 2012

Teaser Bab 26


Assalamualaikum wbt,

Salam Ramadhan semua ;) - Moga Ramadhan kali ni sama2 kita manfaatkan, inshaAllah. Banyak kelebihan Ramadhan kan ? Awal pagi macam ni pun terasa tenang... 

Mesti tak puas hati ni kan, nape Teaser ? Kenapa bukan Bab 26 terus je ? hehe. Actually Eve will not  be  around for few weeks. So kalau update bab 26 terus nnti all readers kena tunggu kat p2u jg utk Bab 27...and the gap will still be 2 weeks. Unless P2U update 2 bab sekali gus...So, hope this will help to cure the curiosity.

Untuk Tajuk : Ramai vote for TWB + Penerbit tak cakap pape pun pasal kena ubah tajuk, so I guess it will stay as TWB. 

Penerbit : Karya Seni ( as what was told akan diterbitkan secepat mungkin, tak tau la bila. Kena tunggu dorang update lagi.lol) 

Fanpage : Ada yg cadangkan wat fanpage kan? hahaha - OMG - segan gell nak wat fanpage. Novel pun tak keluar lagi. tapi Eve teringin nak kenal u guys as in real , inshaAllah bila novel dah keluar ;)

How Adam look like ? ada yang tanya ni. OmoOmo - hehe. My taste would not be d same as yours. But in my imagination, lebih kurang macam ni. Yours ?


                                                                                          

I think I will still update here once I'm home again later - kalau ada gap antara last chapter dengan penerbitan novel, maybe there will be a teaser and synopsis ;)

Till we meet again ;) - sahur time

--------------------------------Teaser Bab 26--------------------------------

Part 1
Bila Ariana bangun daripada tidur, rumahnya agak lengang. Jam sudah pun menunjukkan pukul 7.00 pm. Lama betul dia tidur...Bila dia menelefon umminya, kata ummi mereka sekeluarga sudah mengejutkan dia tadi, tapi Ariana tidur macam orang pengsan. Langsung tak berganjak dari diulit mimpi. Jadi mereka keluar dulu, ayahnya ada temujanji dengan kawannya dari Kuala Lumpur. Selesai makan malam dengan kawan ayahnya tu, mereka akan terus pulang. Umminya juga sudah meninggalkan nasi dan lauk pauk di dapur. Kak Nab orang gajinya dari Thailand juga ada di rumah menemaninya.

Usai dia mengerjakan solat dan makan malam, terdetik di hatinya untuk ke ruang tamu kedua rumahnya. Pelamin indah daripada alas bantal di dudukinya. Kan bagus kalau dia yang berada di situ? Berjumpa dengan Prince Charmingnya yang akan membela nasibnya. Menjaga dirinya hingga dia menginjak tua, tetap menyintainya walaupun wajahnya sudah berkedut sejuta..
 
Ariana senyum memasang angan...perkahwinan ala-ala fairy tales wedding, dia ayu berkebaya putih, puteranya datang dengan kuda putih.....kuda? ke kereta lambang kuda? a.k.a ferrari? hehe...Ferrari lagi best!

Sekejap sahaja senyumnya hilang, yang ada hanyalah kerutan di dahi dan wajah yang gusar. Adakah orang yang mahukan dirinya? Adakah lelaki yang sanggup memperisterikan perempuan sepertinya? Yang ikhlas menerimanya?


(Adakah Ariana akan terima ? )


Part 2 


Selesai pembuka selera ikan siakap goreng tiga rasa, cendawan dan oyster goreng tepung, tom yum kung, udang goreng butter dan daging goreng gajus pula yang dihidangkan. Memang membuka selera. Sakan Tengku Mukhriz dan Puan Sri Lisdania makan. 

“Tut….Tut….Tut….Tut…..” telefon bimbit Tengku Mukhriz berbunyi sakan, macam tak mahu menunggu. Tertera nama ‘Adam’ di skrin telefonnya. Telefon diangkat. 

“Hello, Assalamualaikum….”

“Hi, Daddy. Daddy kat mana?” cemas sahaja suara Adam. Boleh pula anak terunanya bertanya dia kat mana? Di Kelantan lah, dia juga yang nak bertunang. Tengku Mukhriz bangun dari tempat makan, beredar ke tempat yang agak jauh. 

“Adam, Daddy di Kelantan la…kat mana lagi? Esok kan pertunangan Adam…Daddy tengah dinner dengan keluarga Datuk Jusoh ni. Call Daddy after 10.00 okay” hampir sahaja Tengku Mukhriz memutuskan talian. Cepat-cepat Adam memintas.

Daddy! No, please listen

( Apa Adam nak gitau daddy dia ? )



Tunggu Penulisan2U update ye :) -  The Wedding Breaker at Penulisan2U


.Bored ? Enjoy it ? or LIKE it? ;D

149 comments:

  1. Waaaaaa suspennya....tak sabar......best2,,,,,,, homaiiiii x Sabar tgu diorang jumpak balik.. :) it's must be ohsem

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ni bangun sahur ke ta tdo lagi ni ?

      wait n see ntti yee... ;)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti adam nk minta daddy dia batalkn pertunangan tu kan?? suspennya...tq eve bg teaser... salam ramadhan buat eve dan peminat TWB...

      Delete
    2. thank jg sharifah ;) - hihi we will see soon (soon ke tak ni depend on p2u, lol)

      selamat bersahur ye! ;)

      Delete
    3. Penulisan2U lambt la...
      ntah zaman bile nk upload..
      sedehnyer...

      Delete
  3. x kisah la 26 pun.as long as ada.
    upload la ye..
    please...please...
    nnt tgu yg 27 je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh btol2... tlg upload yg 27 n sterusnya yeah..hehehe
      nak tgu penulisan2u lmbat la tmbhan penulisan2u sya ta boleh bka... da mslah..
      akak EVE upload la kat sini (tgah merayu smbil wat ,uka cute) hehehe..
      please akak..please..please...

      Delete
    2. hi zue n wany ;) - p2u dah update sampao bab 28, but wany tak leh bkak eh? saya update kat sini dah, enjoy ya! thanks for supporting! hehe sorry baru menjengah blog

      Delete
  4. Assalam~ saya Hafizah, datang dari jauh tau hehe takdelah, saya orang Brunei and nak cakap saya dah terjatuh sayang yang sedalam2nya kat TWB awak, tiap2 hari kena check your blog for a new N3, P2U pun check jugak tapi takde, tp bila jenguk kat sini dapat teaser pun takpelah, janji ade and saya terhappy dgn ayat awak "as what was told akan diterbitkan secepat mungkin" hehe gembiranya saye ^^ btw selama nie jadik silent reader je, ntah somehow hari nie timbul lak niat nak share kat ER, you ada peminat dari jauh hehe teruskan usaha untuk berkarya ^^

    Salam perkenalan and Salam Ramadhan,
    Hafizah (Brunei Darussalam)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam wbt hafizah ! nice to know you ;D
      Haha aritu penerbit kata secepat mungkin, then katanya pula jadual bulan 11 sepatutnya keluar and katanya once saya hantar dorg terus submit ke editing.aritu salah antar in pdf.hoho so dorg tak leh edit.esok or arini saya hantar sekali lg kat dorh.hehe.

      Thanks a lot fizah! terharu ada org brunei baca TWB ;p

      Delete
  5. Mesti Adam suh batalkan.harap xbatal,nanti bw blk gmbr ariana byk2 ye daddy biar Adam tau sape tunang dia sbnrnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep ! ha ah Adam mtak batal tapi tak batal.lol. bila Adam akan tengok siapa tunang dia? and how is his reaction - i think his reactiuon is very cute.lol.nnti syarp baca la

      Delete
  6. Hmm...bru bape jam td update ni...tambah curious lak jdnya..xper...tgu novel aje...congrats eve:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tgu novel kan senang, pap buka terus habis baca. lol. kalau eve pn prefer cmtu.tq jg anon :)

      Delete
  7. Teaser ni ibarat sahur tanpa sambal tempoyak.... Hihihihi..... Adoi... Terasa mcm menunggu date dgn bf pulak... Penantian suatu penyiksaan... Cepatler eve update the full entry....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sorryyy anon.makin tertunggu jdnya.lol.

      Delete
  8. Salam Ramadhan.

    Well X sabar wanna read the whole story and this chanper 26. Msty trus kawin adam nyeh x de lg tunang lama2 kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu kene belek novel tu baru tahu bella ;p

      Delete
  9. Wa, mst adam nk mintak ayah dia call-off the engagement kan? Haish..

    Oh, selamat berpuasa juga eve! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah tepat sekali! lol. selamat berpuasa jg ! ;D

      Delete
  10. x sabar nak baca...huhu.. suka la garapan evelyn mmg best sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot suhana ;D - very inspiring comment from you

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Weeenoooo!!!
    Nk tggu kat p2u mesti lma:(
    Apa2 pown thanks Eve bgi teaser^^
    Hahahaha!!!
    'Selamat Berpuasa-__-'

    ReplyDelete
  13. Kalo watak Adam mcm Ian Somerhalder cm ner???

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan Eve,

    First of all nak ckap x setuju kena tggu bab 26 kat Penulisan2u, komfem lambat beb.

    Kedua, risau kat Adam mcm nak call off aje dia punyer majlis pertunangan. Bahaya tu beb.

    And lastly, kita org kat sini dh x sbr-2 nk tahu, suspen sgt dear. Watak Adam awk hensem tp muka x ganas, kalu sy setuju Farra Joe sbb dia pilih Ia Somerhalder (watak Damon dlm Vampire Diaries) Muka ala-ala nakal n ganas gitu..heheeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear...
      cm nk pengsan tggu next entry kat p2u...
      huhuhu...

      Delete
    2. thanks dear...
      cm nk pengsan tggu next entry kat p2u...
      huhuhu...

      Delete
    3. sekali p2u bagi terus 3 bab kan?haha.mcm p2u baca jek komen korg kat sini.lol

      Delete
  15. Part 1: Nak Ariana terima!!!
    Part 2: Adam bagitahu daddy, yang dia nak ariana. Then daddy dia bagitahu yang dia memang nak ditunangkan dengan Ariana!!
    Please plesae please. Bagi mereka tunang and kawin. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala... Kalau mcm ni direct sgt. Kena suspense sikit baru best!

      Delete
    2. hehe TWB mmg akan ada unsur suspen aomori ;)

      anon, part 1 dah betol dah, part 2 - kne baca lagi baru tahu.lol

      Delete
  16. alllllaaaa... P2u confirm slow labi2.. aduhai.. sabarlah duhai hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha p2u dah bagi semua skali gus tu, mesti dia baca ur comment kat sini nih.lol

      Delete
  17. Salam Ramadhan EVE, tq la ada teaser ni, better dr x de. Cepat la kuar TWB...sure AR ala2 redha dgn pertunangan ni, chop! AR x kenal parents Adam kan, fuhhh & Adam pn gelabah n sure nk call off d ngagement rite...ishhh..
    Btw, Eve p umrah ke? Tc ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe u get it so damn right sue!lol

      tak eve tak g umrah pown..kalau bleh pergi, wah sangat best puasa kat sana.

      tc jg sue ;D

      Delete
  18. Salam Ramadhan Eve...

    Takper lahh.. kena tunggu pun.. tunggu jerk laa... tapi jangan lama sangat taw... ~Penantian Itu Sangat Menyiksakan~ hak3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3... terseksa sungguh.

      Delete
    2. hihi p2u terus kasi semua.lol.hope langsai lah penyeksaan aritu kan?hehe

      Delete
  19. Woww Adam is soo handsome..i loikee hehe
    Btw dgn adanya teaser ni mmg terubat rindu di hati. Tq kak eve :-)

    Salam Ramadhan..
    -Yannie-

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol thanks yannie ;)- salam ramadhan jg!

      Delete
  20. uiksss... suspen. mesti nk suh call- off.

    selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah btol3x ;))

      slmt berpuasa ayu!

      Delete
  21. tak sabarnya tunngu n3 26....lambatnya....

    ReplyDelete
  22. salam ramadan..alahai,x sbr nak beli novel ni..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan cik coklat ;) - eve pun tak sabar tapi lambat sket la like in Nov publisher cakap

      Delete
  23. kuar cpt2 skit novel nih...kena tggu lama utk nxt n3...
    sabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol novel in nov...kne tunggu lama jg la wida.lol.

      Delete
  24. salam ramadhan al-mubarak eve.... x sabar nk tggu novel ni di kuarkan... jln citer yg menarik.... hope eve trus success okey.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot iezzlucky ! ;D really appreciate it. Eve pn tak sabar tapi berdebar jg.haha but by the time novel keluar Eve tak de kat sini pown.haha

      Delete
  25. ever yg gorjes...sungguh suspen teaser ni tau.....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah saje je nak trigger curiousity ;p

      Delete
  26. Evelyn - your teaser is really a teaser!!! Arghhhh.... Waiting is such a paintful thing to do.... Salam ramadhan to you and all TWB fan club

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol haha saje nak trigger sikit puteh.hehe

      salam ramadhan ! ;D

      Delete
  27. Evelyn "Selamat Menyambut Bulan Ramadhan"...

    Alamak Teaser jer ker.... teaser pun teaser jer la asalkan ada ...kalau x hari2 n setiap jam mesti bukak blog nie n P2U tunggu update ke x... time meeting pun bley lg layan blog nieh hehehe "BIG BOS mintak ampun lepas dah kuar novel nie xbuat lg dah"

    Kalau dah confirm tarikh pemasaran novel ... update us... we waiting hehehe ...

    P/S: My staff mula2 ketawakan sy sbb sy baca novel so i try bg diorg baca TWB bab 1 utk mukadimah jer kat diorg sbb nak bg tau kenapa sy suka ...then almost all of my staff especially ladies + makcik2 suka baca novel nieh cuma warning awal ...baca2 jugak keje mesti jalan...hehehe yg laki2 ada jugak yang suka tp control macho ckp apa best baca novel mcm budak2...tp bila kitorg bercerita boleh masuk campur ...so kalau dah boleh masuk campur means kantoila yg diorg pun baca hahaha... Tahniah Ms. Evelyn for your masterpiece n novel ... hope that your masterpiece will win any awards in the future and i absolutely will vote for you!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita... dok sruh adk & adk ipar bc, diaorg pun anggau... ha3 kena virus TWB.

      Delete
    2. wah memang critical awak punye angau ni aida ;D - hope novel dicepatkan la,kalau tak penat la u all nak tunggu.Eve ok je, dah 3 kali baca dah.haha (ayat jahat)

      thanks norana and aida for liking, loving and spreading TWB's virus ;D! kalau sempat jumpa nnti novel dah kuar i belanja u all makan2 kay.haha

      Delete
  28. selamat berpose...
    xpe la teaser pun.. asl ade... terubat rindu.. xsabar nk bc novel dia..huhu.. hope kuar cepat2, k?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm hoping for it too...but publisher cakap Nov. so sabar menunggu kay ;p

      Delete
  29. Salam Ramadhan Eve...

    Alahai Eve...ini betul2 teaser ni...teaser tak sampai 1 minit pun,..kalau movie punye teaser pun lama dari ni la Eve...huhuhu..

    apa2 pun disebabkan bulan puasa ni kan, so saya akan menunggu bab 26 dan bab seterusnya dgn penuh sabar (sebab selama ni mmg tak sabar pon! Seriously)...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan juga Fidd ! ;D

      haha movie tu wat teaser utk whole movie.keh3. nnti kalau wat teaser utk whole TWB maybe bleh la cecah 7 min.kikiki.

      Delete
  30. Eve...i paste ayat yg ni from this teaser:

    “Hi, Daddy. Daddy kat mana?” cemas sahaja suara Adam. Boleh pula anak terunanya bertanya dia kat mana?

    Salah ayat tu Eve...Saya tak boleh terima bila Eve tulis yg Adam tu masih 'teruna'...that is so so wrong...kih kih kih kih

    just joking, ok! Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah.. teruna lah sgt... hahaha.. 40x.

      Delete
    2. teruna tu maksud lom kawin je kot...huhu

      Delete
    3. Hahaha kelakar giler kay baca komen you all ni. malu Datuk Adam tau hal teruna dia u all wat main.hahaha. but memang dah tak ada teruna pown.kiki.

      and yeah kiki ha ah, ayah dia maksudkan tak kawin lagi tapi actually dia pun tau dah tak ada teruna dah budak tu

      Delete
  31. how bout ariana?? how does she looks like ? can i know..? thanx if can

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eve tengah google muka perempuan yg macam Ariana,dia suppose muka cam gal kat sblh kanan tu.

      Delete
  32. the best... Eve why not post serentak kt sini and p2u

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh hehe baru post kat sini anon ;)) p2u post dulu.lol

      Delete
  33. Thx Eve

    Teaser buat pengubat jiwa..
    Kurang bersetuju menanti p2u sbb lambat sangat!
    Boleh hantar tapi letakkan di blog juga... ramai fan
    yang boleh memberi komen.. agak selesa membaca di blog

    gambar Adam ada tapi nak juga lihat AR

    Selamat Berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah sangat selesa actually baca kat blog, and eve pun tak rasa canggung nak bagi reply komen..hihi. kat sana eve tak komen pn lg sbb tak leh nak komen satu2...

      gambar Ariana mcm doll kat sblh side bar tu tapi org real yg muka cam dia eve tak tahu la sape.

      slmt puasa anon!

      Delete
  34. kira ok lh drpd tiada langsung. kan.... kannnnn

    ReplyDelete
  35. ala...x full...memang kena 'berpuasa' utk tunggu di post di penulisan 2u...ha..ha..

    anyway, selamat berpuasa & terawaih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol kelakar la hasnah. and selamat puasa and terawih ye ;)

      Delete
  36. Best gilerr novel nih..
    D sabar nak bli..confirm laris pnya la..
    4 your infrmation eve,ramai dob'student like this novel!!??;))
    *promOte kt kawan2..hehehe:;))00

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee thanks a lot hafizah! sangat2 appreciate ur support, siap spreading the virus lagi tu ;p insyaAllah, doakan sambutan baik and yg penting semua puas hati ;D

      Delete
  37. eve uploadlaa kat sini please .... please ....

    ReplyDelete
  38. salam ramadhan al mubaraq
    wowwwww bestnya bila baca treaser ni tapi sussspenlh pula.
    tolonglhhhhhhh eve uploadlh kat sini x pyah tunggu p2u lmalh p2u nk upload
    x sabar nk baca sebenarnya haaaaaa

    upload plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  39. salam ramadhan al mubaraq
    wowwwww bestnya bila baca treaser ni tapi sussspenlh pula.
    tolonglhhhhhhh eve uploadlh kat sini x pyah tunggu p2u lmalh p2u nk upload
    x sabar nk baca sebenarnya haaaaaa

    upload plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol p2u upload lebih awal dari eve.kiki. siap 3bab terus tu haha. hope njoy those chapters ainang ! ;D

      Delete
  40. slmat mymbut bln rmadan.adam nk sruh fmly dia pinang ariana utk dia kot..hehehehehe..dorang kn xtw ag dorang akn bkhwin.msti gmpak nnti tkjut sakan la nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm ramadhan ciknie ;D - soo cute bila Adam terkejut nnti.haha. waa i wish there is someone like Adam out there ( tetiba eve plak yg angau, OMG btol la)

      Delete
  41. Ikutkan hati mmg x puas tp sebab bln ramadhan so kenalah thn kan jugak keinginan nak lg... byk2 kan bersabar.. pujuk hati sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ramadhan bulan penuh kesabaran, TWB pun menempel lah jg utk menambah kesabaran semua org.hehhehe

      Delete
  42. dh lama xjumpa novel yg blh buat hati berdebar2...hii2...dh mcm kita plak ariana...
    cerita yg menarik...xsbr tggu next episode..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks alin ;D - awak nak jadi heroine pown bleh.. ;p

      Delete
  43. Eve,
    Aduii...mmg bykkan saborrr dgn teaser ni!! Ape pun. terima kaseh ada teaser...tak sabor ni tunggu KS cetak.Apa la yg Adam nk kata tu...biarlah terus tau nama penuh..jgn tolak sudahhh la....Best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha Ariana anak yg baik..dia time tapi dalam hati ada niat nak putuskan tu.,haha

      Delete
  44. Eve, sila la war2kan nnt bila dah terbit itu novel. TWB dah sangat bagus titlenya, dah ada brand dah, x yah nk rebranding lg... itu dah cukup ngancam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaAllah mmg TWB kekal namanya alhamdulillah. penerbit tak kata pape tu ;D
      novel kata ikut jadual TWB publish in Nov..edit 2 bln, tak tahu la bleh awalkan lagi ke tak

      Delete
  45. Eve,

    Lagi menderita baca teaser......TWB mmg class....apapun Ariana N Adam I wll miss U till klr kat Penulisan2u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe saje nak trigger sikkkiiit.lol.hehe thanks zetty for d compliment !

      Delete
  46. Upload kat blog lh ER........
    P2U very slow lh
    Plzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eve..............

      Please upload kt ur blog ye, lg best nk baca tau

      Delete
    2. hehe eve baru update 26-28 kat sini.lol

      Delete
  47. Eve, upload je la kt sini
    i dah addicted dh ni
    bru start baca sket mlm smlm
    pastu arini seharian kt opis duk baca blog u ni je
    terpaksa baca curik2 tau
    huhuhuhu
    plzzzz upload kt sini ye ~_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha u curi keje eh fad.lol..thanks suka this story! ;p

      Delete
  48. Eve yg gorjes...btol kata komen2 kat atas tu...naik krem tgn duk mengrefresh web p2u tu...update ler cecepat kat sini yer gorjes...ngee~~~

    p/s: aritu lalu kat putri palma condo tepi hiway skve tu (x sure name hiway tu) ingt nak singgah jenguk ariana..tapi sib baik teringat dia dh balik kelate...^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha..tu la dia dah balik kampung..siap nak stay kelantan lagi dah tu ;p

      Delete
  49. Omo!!!Eve smpai hri nie pown x update lgi kat p2u!!!
    Ayoyo!!!Migrain nmpknya!!!
    Hahahah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah farra! p2u tak bagi awak migrain dia bagi 3 entry trus.lol

      Delete
  50. lamenye blom update....hehehehe...x saba dah nie...sebelum 2,salam ramadhan Eve....blh x nk cadang lagu untuk novel nie...hehehe,rasenye lgu "kuingin kamu"best untuk cter nie...hehehe...just my point of view...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohh ha ah! lagu eve tade pun.lol. ok nnti eve update kat fan page

      Delete
  51. Replies
    1. hehe eve bru update sini tapi p2u dah wat dah ;)

      Delete
  52. eve, di manakah anda????
    kami semua dah menrindui muuuuu
    huhuhu

    ReplyDelete
  53. eve bila nk update nie....da lama tggu nie...
    update la cpt yer....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. p2u dah update bab 29 kalau ramai nak eve hapdet kay ;)

      Delete
  54. ble nk update ni..bdebar2 pn ade..cpt r..hr2 bkak penulisan2u xde pn...OMG3

    ReplyDelete
  55. Ya Ampunnnnn!! Baca teaser ni buat saya lbh mnderita menunggu next n3!! Huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lg menderita ada ye? seb baik p2u kuarkan 3 bab terus.

      Delete
  56. Friends - P2U has updated chap 26/27/28 this am!!

    ReplyDelete
  57. dah baca kat p2u...yeayyyyyyyy...adoi...x sbr nak tunggu versi cetak plak...ke eve yg gorjes ade nak letak entry baru bab 29 and so on... hehheheheh

    ReplyDelete
  58. Evelyn Rose :

    dah bace kt P2U..(nsib baik x sempat beruban...hehehe)
    you make me alwayz smile this friday moning....ahaks
    sgt2 syok TWB.sape setuju angkat 10 jari....hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mesti p2u tertekan terus dia kuarkan 3 bab.lol

      Delete
  59. yup dah baca jugak... yes angkat sepuluh jari ni.. hihi.. leh pulak tgh baca lirik someone like you, radio pun pasang lagu yg sama.. hihihi.. lg tersengih2 lah jwbnye...

    ReplyDelete
  60. salam Ramdahn & beribadah

    dh bace kt pnulisn2u...
    suke3...updated 29 and strsnya kt blog baru ade feeling nk bce...
    nk tugu kt penulisn2u telat bangattt..pleaseee ltk kt nie yee...

    -ara-

    ReplyDelete
    Replies
    1. telat? apa tu ? muaha. insyaAllah2 29 ramai yg LIKE minta tu...insyaAllah akan muncul la nnti ni.hehe

      Delete
  61. seronoknya ade 3 entry TWB ..macam dpt birthday present di ari jadiku...x sangka penulisan2u update 3 chapter terus ..good job penulisan2u and lovely evelyn rose...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah macam tu skali dia nye effect, macam dapat bday present tu ;p kalau hubby baca terus dia dah tak bagi bday present dah.hehe

      Delete
  62. Yay dad ada 3 new entry at penulisan2u...... Omg adam still x tau yg tunang dya ialah ariana rose yg sanggat dicintainya walaupun his dad have told him he still didnt believe it...... Omg can't wait for the book.....

    ReplyDelete
  63. thanks eve....n thanks 2 penulisan2u also...hehehe

    emmy

    ReplyDelete
  64. Assalam Eve, dh baca nxt n3 @ penulisan2u. Aduii..jgn la TAK larikan diri coz dh mengaku sukakan AR tp tak tau yg bakal jd tunangannya adalah AR yg sama. Tahniah coz Eve dh berjaya buat jiwa kak libang libu nie...erm alahaiii..sabarlahh jiwa tunggu novel TWE usai versi cetak!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi libang libu. first time dengar.hehehe. nnti baca novel baru tahu apa jadi pada Adam.

      Delete
  65. best2. tp upload sama kat blog yer utk bab 26, 27 dan 28 ni. x brape best baca kat penulisan2u, tulisan agak kecik. hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah..tulisan kecik sikit kat sana. Eve dah update dah bab 26,27,28 just for you ayu ;)

      Delete
  66. nak bab 29 boleh x eve? x pun teaser ke... lambat lg nak tunggu novel kuar la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah Eve tgok berapai ramai org nak.hehe

      Delete
  67. hi eve, i'm a new fan of TWB. giler best story ni. can't wait for the novel. will definitely get it once its out. thumbs up 4 u!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi suasa! welcome to TWB ! ;D - thanks a lot for ur compliment. kembang semangkuk evelyn rose.lol

      Delete
  68. i nak 29,30,31...alamak terlebih sudah...

    ReplyDelete
  69. i nak 29,30,31...alamak terlebih sudah...

    ReplyDelete
  70. Nk lebih banyak lg. Kalu bleh smpi ke akhirnya........ Namun begitu novel akan tetap dibeli sementelah citer ni mmg best.

    ReplyDelete