Join This Site

Saturday, 29 September 2012

Contest Novel The Wedding Breaker

Salam and Hi,

Hari ni pun nak keluar lagi (kerja  thingy)  but I need to launch this Contest hari ni and end it before I fly.

Ceritanya macam ni, I was packing up my stuff and there are things yang Eve sangat suka, but sangat jarang pakai (pakai sekali dua je) and sangat sayang untuk dibuang etc. Nak bagi kat siblings pun they already have plenty. Nak bagi kat readers, but then to make it fair I need to throw this contest...who win Eve will post the gift. Apa hadiahnya ? Nothing big actually but seriously loved by me.haha (whatever kau Eve).

Lets start it with this :-

Siapa yang layak join ? 

1) Pembaca Novel The Wedding Breaker



What  To  Do  First ? 

1) LIKE page The Wedding Breaker 
2) Jadi FRIEND kepada Evelyn Rose dalam facebook (senang nak tag nanti)
3) Jadi AHLI GROUP Novel The Wedding Breaker (senang nak tag or announce jg)
4) FOLLOW blog ni - tak wajib tapi dapat bonus mark.


Macamana Pertandingannya ? 

1) Baca  Novel The Wedding Breaker dari part 1 hingga 30

2) Ambil petikan atau ayat yang paling terkesan di jiwa pembaca/anda , cari mesej yang diperolehi daripada petikan atau ayat tersebut dan jadikan macam ni (Edit as a picture dengan gambar yang sesuai)  :-


Yang ni hanyalah contoh daripada Eve.

Mesej : Maka Nikmat Tuhanmu Yang Manakah Yang Kamu Dustakan ?

Petikan : Baginya dia dilahirkan cukup sempurna dan istimewa. Walaupun ibu bapanya membuangnya sedari kecil dan dia tinggal di rumah anak yantim Kim tetap ceria. Tetap positif. Kalau hendak dibandingkan antara apa yang menimpanya, dengan apa yang berlaku pada Kim, apalah sangat ujian Tuhan buat dirinya? Kakinya masih ada, tangannya masih boleh digunakan, wajahnya juga masih tiada cacat cela....

3) WAJIB disertakan footnote :

[Petikan Novel The Wedding Breaker Bab XX  by www.fairytalesfromevelyn.blogspot.com]


4) Private Message di  facebook Evelyn Rose giving this detail

  • Nama, I/C, Alamat ( untuk mengesahkan seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan dan penghantaran hadiah untuk yang menang)
  • Gambar yang nak dipertandingkan 


5) Eve akan letak your contest pic dalam album di Page The Wedding Breaker.



Bagaimana MARKAH di kira ? 

1) 50%  adalah daripada jumlah SHARE gambar tersebut
2) 30% daripada jumlah LIKE gambar
3) 10% daripada MESEJ yang disampaikan
4) 10% daripada CREATIVITY penyampaian



So apa HADIAHnya ? 

Make Up and Raw Marine Collagen SPONSORED by Beautify You Online Shop 




First Prize 


Kasut Heel Dorothy Perkins size 4 UK size ( dalam size 6 Malaysia, 4 inches heel ) + Miss Rose Make Up Kit + Raw Marine Collagen 3 packets 











Second  Prize  

Dorothy Perkins Gladiator shoes size 3 UK ( about size 5 Malaysia, 3 inches heel ) + Miss Rose Make Up Kit + Raw Marine Collagen 2 packets 






3rd  Prize  

Miss Rose Make Up Kit + Raw Marine Collagen 3 packets 





The shoes were bought for occasion - like ballroom/formal occasion and I wore them once only.
Marine collagen is very good for overall health and I kinda super like it so I'm spreading it to you !
Miss Rose is like lasting cosmetics brand wearing it make me feel like wearing Bonjous brand from France but its way cheaper ! So I'm spreading it too ;D



Tempoh Pertandingan ? 

Pertandingan bermula dari 30/9/2012  dan berakhir pada 08/10/2012 pukul 11.59 malam.


Good Luck !

37 comments:

  1. Hadiah cam x buleh pakai... kasut ep saiz 7-8.. pasan cam dia menang lak hihihii....
    Menarik contest nie... mn dpt idea ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually nak giveaway tapi mcm tak fair plak main bagi je so wat contest je la :)
      plus nak tahu jg apa org dapat tru TWB ni , hope for the good la kak hehe

      Delete
  2. size kasut xde ler...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena dapat no3 la ni wida.haha tade kasut.keh3

      Delete
  3. wahhh mabelesss... tp sy x pakai makeup :(

    ReplyDelete
  4. Wowwww... Ni til when contect nyee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai 8.10.2012 miera ! :D size kasut sama kah > ouch we can be cinderella together ;p haha

      Delete
  5. ermm...gud idea la eve buat contest mcm ni...

    ReplyDelete
  6. klo adiah make up tuka ngn free nvl TWB bley x.. hehe.. ai x pkai make up lar.. ngeh3..

    fiqa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe waah ramai ye org tak pakai make up sini.lol
      novel tu lambat lagi la fiqa nak keluarnya. ni ingat nak bagi before fly ke UK ...

      Delete
  7. whoaaaa...cam best ke kn...tp size kst...hihihi...aii 7/8....wah bajet cam leh mng je bunyik nye kan...mekap ok laaa ;)...aii jd tkg likeee sapa2 yg join je nnti.. (-___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha hmm tak muat la gayanya tu ;p go for make up and collagen lah ;D
      u la join, try it on babe ! :D

      Delete
  8. such a brilliant idea. but unfortunately the heel size doesnt suit me :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe eve je lah yg kecik kat sini gayanya.haha.amek hadiah no3 la anon ;p

      Delete
  9. fuyoo, sumpah kasut tak boleh pakai. Besarnya saiz! hihihi :D

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. lol cinderella size ! caiyo babe:)

      Delete
  11. Hihihi membaca dan menghayati bolehlah tp nk masuk contes ni cam payah je tp will try cewaahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mcm tak tertry je tu kak.lol

      Delete
  12. HEHE... none of the above sizes matches mine... mine is sz 7... kaki besar kot... LOL..... ( San Flawer)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ho my san flawer, u mesti tgi ni kan.haha

      Delete
  13. uhhh....x minat dgn hadiah die....

    sy ikut join (tgok) ajer)....

    hihihihihihi

    ReplyDelete
  14. memang mengancam hadiah...tapi bab nak pegi UK lagi mengancam tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol g uk je nisa...kalau eve g bulan mmg wooww hehe

      Delete
  15. uish..baru perasan ada hadiah rupanya. Dah join untuk suka suki je. bab hadiah tu tolak tepi je. Suka dpt kawan2 baru adalah.

    ReplyDelete
  16. saya tak rasan nak masuk pertandingan ni, saya cuma nak jadi one of your thousand fan and may b one of your thousand friends.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aih cukup sentimental la Kalam Cinta ;p

      Delete
  17. Taniah pada pemenang , sy tak nak hadia2 ni saya nak buku je hehehehe rasa2nya betul2 hujung bulan Nov ke Eve? nak jadi org pertama beli la dek huhuhu

    ReplyDelete
  18. account Wine-colored has retentive since been us
    to gain free weight and have a unmanageable sentence sloughing it.
    Doing so has led to increased gross sales and securities industry share; something that
    is not gentle to visual cause volition be more than effective than unproblematic discussion labels.
    He added that the new labels would else like this approximately.


    Have a look at my blog; pixocool.com

    ReplyDelete